Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Retourneren

Webshopbestellingen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over een besteld artikel. Als consument heb je 14 dagen om de overeenkomst te herroepen na ontvangst van de door jouw bestelde artikelen. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om de artikelen daadwerkelijk te retourneren. Herroepen is het meest eenvoudig door het direct terugzenden van het pakket na ontvangst of door binnen 14 dagen na ontvangst een melding te doen via [email protected] dat je de overeenkomst wenst te ontbinden. Je kunt ook gebruik maken van het Europees model modelformulier voor herroeping, dit is echter niet verplicht.

Retourneren van één of meer artikelen via PostNL

-Geef op het meegezonden retourformulier aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren;
-Plaats de artikelen in de verzenddoos samen met het retourformulier en sluit de doos goed af;
-Plak het meegezonden retourlabel met het antwoordnummer over de originele adressticker;
-Geef het pakket af bij een PostNL servicepunt, je hoeft daar niets te betalen:
-Bewaar het ontvangstbewijs goed;
-Je betaalt € 3,95 aan retourkosten, deze worden ingehouden op het retourbedrag;
-Terug te sturen artikelen moeten compleet, schoon, ongebruikt en onbeschadigd zijn;
-De artikelen moeten voorzien zijn van de originele labels en het prijskaartje;
-Knip de labels dus niet af tijdens het passen;
-Pas om hygiënische redenen slips, badkleding enz. met een eigen slipje eronder;
-Verpakte artikelen retourneren in de originele productverpakking.

Je kan uiteraard ook zelf op eigen initiatief iets retourneren. De kosten ervan zijn dan voor jouw eigen rekening.
Retouradres:
Webshop Lingeriewereld.nl
Kerkstraat 63/18
1211 CJ
 Hilversum
Nederland

De bovengenoemde verzendmethode geldt voor retourzendingen binnen Nederland. Als je het pakket vanuit het buitenland verstuurt frankeer je de bestelling zelf. Gebruik bovenstaand adres voor de retournering.

Verwerking van een retour

Als we jouw pakketje binnen hebben krijg je een bevestiging via de mail. Het kan tot 7 werkdagen duren voordat je retourzending is ontvangen en verwerkt.

Terugbetaling

Terugbetaling gebeurt zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen volgend op de dag dat wij op de hoogte zijn gesteld van herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij de retourzending hebben ontvangen of dat je aantoont dat je een retourzending hebt verzonden. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort, exclusief verzendkosten. Terugbetaling wordt gedaan via dezelfde betaalwijze als waarmee je de bestelling hebt afgerekend. Boven € 50 sturen we jouw bestelling gratis naar je toe. Stuur je vervolgens één of meerdere artikelen terug en is daardoor het resterende bedrag van je bestelling lager dan € 50, dan brengen wij € 3,95 aan verzendkosten in mindering op het terug te betalen bedrag
.
Als de webshopbestelling in onze winkel geplaatst is hebben wij bij een retour je IBAN-bankrekeningnummer nodig met de naam van de rekeninghouder om de terugbetaling uit te kunnen voeren.

Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] als je drie weken nadat wij de ontvangst van je retourzending hebben bevestigd nog geen terugbetaling hebt ontvangen.

Wanneer je korting hebt gekregen bij een actie op meerdere artikelen en je retourneert een deel van de artikelen uit deze actie dan vervalt de korting.

Als je de hele bestelling herroept/ontbindt en binnen 14 dagen retourneert krijg je alles wat je hebt betaald teruggestort.

Als er onnodige schade aan de geretourneerde artikelen is ontstaan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerk en werking van het product te beoordelen.

Ruilen

Via onze webshop kunnen we een artikel niet ruilen. Wel kun je een artikel retourneren en voor een bijvoorbeeld een andere maat of kleur een nieuwe bestelling plaatsen.

Retourneren via onze winkel
Webshopbestellingen kunnen gratis worden geretourneerd in onze winkel. Breng het meegezonden retourformulier ingevuld mee en onze modeadviseurs helpen je vervolgens graag met je retourzending en de terugbetaling.

Retourneren van een verkeerd of beschadigd artikel
Als een artikel verkeerd is geleverd of beschadigd is kun je het retourneren zonder dat daarvoor retourkosten in rekening worden gebracht en krijg je gratis een vervangend artikel geleverd. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via [email protected]

Winkelaankopen

Artikelen die gekocht zijn in onze winkel kun je binnen 14 dagen na aankoopdatum en op vertoon van de originele kassabon gratis retourneren of ruilen. Het is alleen mogelijk om ongedragen, ongewassen en onbeschadigde artikelen te retourneren en mits voorzien van de originele labels en prijskaartje.

Bij retournering van artikelen die betaald zijn met een giftcard wordt geen geld teruggegeven maar ontvang je een nieuwe giftcard.
Wanneer je korting hebt gekregen bij een actie op meerdere artikelen en je retourneert een deel van de artikelen uit deze actie dan vervalt de korting.
iDEAL MasterCard Webzuil Visa Bancontact
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.