Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

PERSOONLIJK VOORDEEL

MET MIJN LINGERIEWERELD

Als deelnemer van het “Mijn Lingeriewereld” programma ben je verzekerd van persoonlijke exclusieve aanbiedingen en nieuws. Daarnaast ontvang je bij al je aankopen in onze winkels of webshop kristalpunten. Hoe hoger je puntensaldo, hoe exclusiever het voordeel!

SAFFIER
0-250 punten

SMARAGD
250-499 punten

DIAMANT
500+ punten

Welkom: € 5 cadeau
Persoonlijke pagina
Pre-sale uitnodiging
Speciale acties
Verjaardagscadeautje
Persoonlijke korting 5% 10%
VIP-avonden

HOE WERKT HET?

Nadat je jezelf in een winkel of online hebt geregistreerd als deelnemer aan “Mijn Lingeriewereld” verdien je bij elke aankoop kristalpunten. Alle artikelen die gekocht worden in onze winkels of op www.lingeriewereld.nl komen in aanmerking voor punten. Elke bestede euro is 1 kristalpunt. Kristalpunten zijn 12 maanden geldig.

SAFFIER, SMARAGD OF DIAMANT

Na registratie kom je direct in de categorie Saffier terecht. Bij een saldo van 250 kristalpunten wordt je geüpgraded naar de categorie Smaragd. Met een saldo van 500 punten bereik je de categorie Diamant en heb je maximaal voordeel. Een nieuwe categorie geldt voor 12 maanden. Daarna wordt je categorie opnieuw vastgesteld op basis van de door jou verzamelde kristalpunten tijdens deze voorgaande 12 maanden.

PERSOONLIJKE PAGINA

Wanneer je inlogt op de persoonlijke pagina kun je al je gedane aankopen inzien en wordt jouw actuele puntensaldo getoond. Verdiende punten worden zichtbaar na het verstrijken van de retourtermijn.

PERSOONLIJKE KORTING

Als deelnemer aan ”Mijn Lingeriewereld” ontvang je persoonlijke kortingsaanbiedingen van je favoriete merken. Tevens krijgen Smaragd-deelnemers 5% en Diamant-deelnemers 10% vaste korting op alle aankopen, met uitzondering van afgeprijsde artikelen en lopende acties. Deze korting wordt automatisch verrekend, in de winkel aan de kassa of in de webshop bij het afrekenen.

iDEAL MasterCard Webzuil Visa Bancontact
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.